Sunday, August 4, 2013

Long Time No See + Incoming/Outgoing Mail

Blogin päivitys on jäänyt vähän vähemmälle mielenkiinnon ja ajanpuutteen vuoksi :( Liikenne postilaatikon suunnalla on kyllä ollut aktiivista, ja melkein joka päivä onkin postilaatikosta löytynyt jotakin kivaa, mutta en vaan millään saa aikaiseksi raportoida tänne blogiin. Bloggausfiilis on -100 luokkaa. Työpäivän jälkeen tuskin edes jaksaa avata läppärin kantta, saati sitten alkaa muokata kuvia julkaisukuntoon. Oon kanssa aatellu alkaa kirjoittaa blogia vain suomeksi sitten kun bloggausinto taas iskee kunnolla, mitä mieltä olette? Tiedän, että mulla on muutamia ulkomaalaisiakin lukijoita, mutta jotenkin olisi kivempaa kirojottaa suomeksi kun mun englanti nyt on mitä on :'D

Jokatapauksessa tässä tulee nyt parit saapuneet/lähteneet postit! Oon unohtanut ottaa posteista kameralla kuvia, ja en nyt näin jälkikäteen enää jaksa miettiä mikä on jäänyt kuvamatta ja mikä ei..(enkä ees lähetetyistä posteista enää mitenkään saisi edes kuvia otettua :'D)

 From Finland. 

From Taiwan. Uusi kirjekaveri, johon tutustuin yksityisswapin myötä! 

From Japan. Tän naisen kanssa mulla oli yksityisswappi aikoja sitten, mutta korttien vaihdon jälkeen meistäkin tuli kirjekavereita!

From Turkey.

Tässä on vaan murto-osa korteista, joita oon lähettänny viime viikkojen aikana. 

Oon aika varma, etten enää aio 'harrastaa' Postcrossingia. Rakastan postikorttien lähettämistä ja vastaanottamista, mutta Postcrossing ei oo vaan mun juttu :/ Joku täällä blogin kommenteissa kirjotti mulle kerran, että valitan liikaa, mut minkäs sille mahtaa. Mulle on tärkeetä, että saan sellasia kortteja, joista oikeesti pidän, ja tiedän, että oon tosi valikoiva ja tarkka millasista korteista tykkään. Postcrossingissa on se huono puoli, että sieltä tulee minkälaisia kortteja tahansa, vaikka itse yrittäisi panostaa parhaansa mukaan. Onhan se kivaa, että se kortti tulee yllätyksenä mistä puolelta maailmaa tahansa, mutta ei niin kivaa kuin omaa silmää miellyttävien korttien saaminen :) Jotain mun Postcrossing-harrastuksesta kertoo varmaan se, että oon ollu siellä jo vuoden, mutta lähetettyjä kortteja on kertynyt vaan vähän päälle 20 kpl. Nyt yksityisswappien kautta pelkästään parin kuukauden aikana oon lähettännyt tuplamäärän kortteja! Tuntuu, että yksityisswappilaiset panostaa kortteihin enemmän, niin itsekin innostuu siitä enemmän ja nykyisin mm. koristelen useasti korttien kääntöpuolet viestin kirjoittamisen lisäksi ja innokkaana etsin uusia kortteja lähetettävksi!:)

 Nämä lähtivät Jordaniin, USA:han, Taiwaniin ja Singaporeen. 

Ja nämä taisin käydä eilen tipauttamassa postilaatikkoon, ne menevät Japaniin ja Suomeen kirjekavereille!

8 comments:

 1. Suomeks bloggaaminen on ihan hyvä idea ja ainahan noita kuvatekstejä voi silloin tällöin laittaa englanniks :) Iteki luen blogeja mm. puolaks google translatorin kautta ja ihan ymmärrettävää tekstiä se YLEENSÄ suoltaa :D

  Ja ite ainakin ymmärrän ihan hyvin postcrossing korteista valittamisen ja päätöksen että lopettaa kortteilun sitä kautta.. Kaikki ei vain kunnioita toisten toiveita tai edes viiti mennä etsimään kunnollista korttia vaikka se vastaanottaja aina lähettäisi muille toiveitten mukaisia kortteja!! :( Itseäkin pännii kun ehkä yksi kymmenestä osuu kunnolla toiveisiin, yleensä kortit saa "meh" tuomion ja saatan napata merkin pois ja heittää kortin palamaan kun se on kuitenkin loppujen lopuksi tuntemattomalta ja jos kuvakaan ei oikein miellytä niin miksi sitä pitelemään nurkissa? Kirjekavereiden korteilla on kuitenkin tunnearvoa :D
  Mutta ainahan voit siirtyy postcrossing foorumeille vaihtamaan kortteja, ite oon sieltä AINA saanu toiveitten mukaisia kortteja ja ollut aivan taivaissa :)

  Ihania posteja kaikki!! :) Itekin pitäis vaan jaksaa rustailla, mutta kauhee helle ei oikein anna siihen mahollisuutta vaikka useemman tunnin oon jo yrittänyt kirjottaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva et joku edes ymmärtää mistä puhun (&valitan:D)! Ärsyttävää tosiaan kun mullakin se on mennyt silleen et kaikista noista +20 kortista mitä oon Postcrossingissa saanut, yli puolet on saanut sellasen "no joo..." -tuntemuksen aikaan :/ Ja sit kuitenkin kun on itse laittanut vaivaa (ja rahaa!) kortteihin, niin olisi ihan mukava sada vähän jotain vastikettakin. Kuka muka haluu tuhlata vähiä rahojaan/tuhlata aikaansa,jonka vois käyttää paljon muuhunkin, jos ei saa edes niiden tilalle mitään sellasta mistä tykkää?

   Täytyy varmaan käydä katsastamassa toi foorumi! Oon siellä lueskellut joskus kaikenlaista, mutten oo liittynyt ikinä mihinkään. Ja eikös siellä vissiin pidä vielä erikseen rekistöröityä sinne foorumille?

   Toivottavasti sulle tulee pian kirjoittelufiilis ja saat postia lähtemään matkaan :) Tää helle on kyllä pakahtava, ei ihme jos ei tee mieli rustailla kirjeitä :(

   Delete
 2. The first letter would be definitely my favourite, I love beauty samples in mail ^▽^.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe, I love make-up samples too~~ Thanks for commenting!!:)

   Delete
 3. Long time so see todellakin! Olin aikuisten oikeesti jo huolissani kun sua ei oo näkynyt "internetmaailmassa" pitkään aikaan :(!
  Harmi kun susta tuntuu et ei blogi kiinnosta :( Mä ainakin niiiin kovasti tykkään sun blogista; kuvista ja kirjotuksista! Toivottavasti innostus taas iskisi :) Asiat kyllä tahtoo mennä sillain kausittain aina.. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voooii ei, ei oo ollut tarkoitus huolestuttaa, täällä mä oon täysissä sielun ja ruumiin voimissa :'D Jep, se on totta että tunnetilat menee aina kausittain ja miten sattuu, välillä kiinnostaa ja välillä ei. Kiva kuulla et sä tykkäät mun blogista! Yritän kyllä löytää kadonnutta inspiraatiota, musta on kuitenkin ihan yleisesti ottaen tosi kivaa kirjotella tänne!:)
   Toivottavasti toi mun lähettämä kirje tulee sulle pian perille ^_^

   Delete
  2. Kirje tuli jo tänään :]! Kiitos, se oli ihana <3

   Delete
 4. Blogia on kiva lukea sekä englanniksi,että suomeksi.Suomeksi kuitenkin on varmaan helpompi kirjoittaa,joten into saattaisi hyvinkin palata sitä kautta.
  Postcrossing-kortit voivat todellakin olla mitä tahansa ja yleensä u2u-tagit on parempia kuin normi postcrossing-kortit,koska imiset panostaa niihin enemmän. Itse pidän molemmista. Ehkä juuri yllättävyys kietoo postcrossingissa,vaikka meinasin sen vast` ikään lopettaa.

  ReplyDelete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛