Sunday, May 5, 2013

No mail no fun :(

I haven´t got any mail lately BOHOO! So I only have some outgoing mail to show for now..

Erittäin huonot pari viime postiviikkoa... mä haluun postia!:D Tällä kertaa näytettävänä on vain muutama ulkomaille lähtenyt kirje..

I sent these already a couple of weeks ago, to Scotland and Spain! 
Jo pari viikkoa sitten lähetetyt kirjeet Scotlantiin ja Espanjaan. 

A letter to my rather new Turkish penpal. I sent her a Moomin card, weather forecast(since she asked about the weather here in Finland) and some train and bus tickets(she told me she collects them) I wish she will like my letter and all the extra goods :)

Kirje aika uudelle turkkilaiselle kirjekaverille. Laitoin kirjeen mukana Muumi-kortin, sääennusteen(koska hän kysyi millainen sää Suomessa on nyt) ja pari bussi- ja junalippua(koska hän keräilee niitä) Toivottavasti hän tykkää kirjeestä ja ylimääräisistä härpäkkeistä :)

Last but not least, a small packet to my Korean penpal. I received goodies from Spain in this very same packet and now I'm reusing the packing material :3 I sent my friend a letter(of course), a belated birthday card and a small present, Fazer's chocolate(she loves Fazer) and licorice! 

Viimenen muttei vähäisin, pieni paketti korealaiselle kaverilleni. Sain muutes tossa samassa paketissa kerran Espanjasta postia, ja nyt luontoystävällisenä uusiokäytän sen :D Lähetin Koreaan kirjeen, myöhäisen syntymäpäiväkortin ja lahjan ja lisäksi matkaan lähti myös Fazerin manteli-päärynäsuklaalevy(hän on Fazer-fani ja lisäksi hän on aikaisemmin toivonut saavansa mantelisuklaata, niin nyt tuli lähetettyä sitäkin) ja Suku-lakuja! 

This is all for now, I hope I'll receive some great mail soon >w<

Tässä kaikki tälle kertaa, toivottavasti saisin pian kivaa postia! :)

5 comments:

 1. Mistä sä aina löydät noita kirjekavereita?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Postcrossingista, Swap-botista ja Tumblrista suurimmaksi osaksi nykyisin ^_^ Ensimmäiset kirjekaverini olen löytänyt kirjekaverisivuilta(googleta snail mail penpal tms. ja pitäisi löytää vaikka mitä sivuja:))

   Delete
 2. Voih etkö vielä oo saanu mun kirjettä mitä varten kysyin sulta sitä osotetta :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. En, mutta annoin sinulle kotiosoitteeni(majailen tällä hetkellä asuntolassa), se on aika varmana tipahtanut jo siellä postilaatikkoon ^_^ Äiti tulee perjantaina käymään ja varmaan tuo sinne tulleet postitkin, ehkä mä silloin saan sun lähettämän kirjeen vihdoin!:)

   Delete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛