Friday, March 8, 2013

With love from Finland :D aka outgoing mail!!

Outgoing mail! 

Ulkomaille menevää postia~
Three of them are to my penpals to United States, Israel and Singapore and one of them is for a private swap :)

Kirjeet/paketit menevät kirjekavereilleni U.S.A:han, Israeliin ja Singaporeen. Lisäksi yksi on yksityisswappia varten.

My Americal penpal had asked me about other Finnish cartoons/children's stories besides Moomin, so I introduced her to Mauri Kunnas and his creatures. I sent her a Dog Hill(it's one of Mauri Kunnas' characters) note book.

Amerikkalainen kirjekaverini kysyi kerran muista suomalaisista lasten piirretyistä/hahmoista kuin Muumit, joten kerroin hänelle tällä kertaa vähän Mauri Kunnaksesta ja hänen hahmoistaan. Lähetin hänelle Mauri Kunnaksen Koiramäki-vihkon.

I also drew in the letter Mr. Hakkarainen, another character of Mauri Kunnas'! Mr. Hakkarainen sleep-walks around the city and the stories tell about his nightly adventures.

Piirsin kirjeeseen kuvan Herra Hakkaraisesta :D

Self made envelope on it's way to my Random Envie Swap #5 partner. I'm happy I was finally able to use that envelope, I made it a long time ago but it has always been either too big or too small. Now it was perfect size for the stuff I sent! :D 

Itsetehty kirjekuori swappi-parilleni. Vihdoinkin sain käyttää tuota kirjekuorta, se on aina ollut joko liian pieni tai liian suuri, mutta tällä kertaa se oli tismalleen oikeankokoinen ja kaikki mitä halusinkin, niin mahtui sinne paremmin kuin hyvin!

Mulla meni tällä viikolla n. ~25€ postareihin ja sydämessä tuntuu vieläkin!:D Opintotuet tuli vasta ja nyt jo 1/3 tuhlattu! Vähän lohduttaa sentäs se, että noi rahat olisi voinut tuhlata paljon huonomminkin... 

This is a packet to my private swap partner in Spain! We were supposed to send different sweets and a postcard to each other ^_^ I hope she will receive this packet soon!

Yllä oleva paketti on espanjalaiselle yksityisswäppiparilleni. Lähetin hänelle postikortin ja herkkuja!

Lastly, this is a packet heading to Greece. It's my first time to send something there so I hope it will arrive to its destination safe and sound! This packet is for "WISH LIST SWAP" on Swap-bot. I was supposed to send with $10 items from her wish list.

Viimeisenä paketti, joka lähti Kreikkaan. Lähetän sinne ekaa kertaa, joten vähän jänskättää, meneekö se kunnialle perille sinne :D Paketti on "WISH LIST" -swappiä varten. Swapin ideana oli lähettää n. 10 dollarin arvosta tavaroita parini toivelistalta. 

4 comments:

 1. Aww aika symppis toi Hakkarainen :D mul on muuten ongelma kun tuntuu että en löydä siellä swap-botissa yhtään mielenkiintosia swappeja..:( muistat varmaan että liityin sinne vastikään :D onko siellä tosiaan niin hirveän huono valikoima... Mistä sä yleensä löydät noita vaihtoja? Ja auttaisko se löytämään paremmin kivoja vaihtoja jos siellä liittyis niihin ryhmiin? Sori kun kyselen taas ihan hirveesti :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva vaan jos kyselet, musta on mukava auttaa :D
   Kyllä mä ainakin löydän aika paljon swappejä, joihin liittyä. Mulla on jatkuvasti joku swappi melkeinpä meneillään(varmaan johtuu siitä, että hostaan itsekin aika paljon eri vaihtoja) Kyllähän siellä swap-botissa niitä vaihtoja järjestetään jatkuvasti, mutta se on sitten toinen juttu, että onko ne sinulle mieleisiä..
   Jos haluat etsiä swappejä, niin Swap-botin oikeassa yläkulmassa on "Find Swaps"-kohta. Sieltä saatat löytää jotakin. :) Itse kirjaudun sisään joka päivä, ja katsastan vasemmassa reunassa olevan "New Swaps"-kohdan, sieltä mä yleensä bongaan mielenkiintoisia ja mulle sopivia swappejä, mihin sitten liityn.
   Koska sä olet vielä aika uusi siellä, ei saata löytyä sopivia swappejä hirveesti, esim. isompiin ja kalliimpiin ei aina oteta uusia mukaan. Kannattaa aloittaa sellaisista pienistä vaihdoista, vaikka korttiswapeistä, että saat arvosteluja lisää.
   Itse olen liittynyt muutamiin ryhmiin, mutta ei niissä oikestaan järjestetä hirveästi vaihtoja, en ole vissiin kertaakaan osallistunut minkään ryhmän swappiin.. Ryhmien foorumeilla voi ottaa osaa eri leikkehin eli tageihin/hippoihin, mutta niistä ei saa arvosteluja.
   Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä ja löydät kivoja swappeja jatkossa!:)

   Delete
  2. Hih kiitos pitkästä vastauksesta :D Tuota find swaps oon kyllä käyttänytkin mutta tänäänkin kun laitoin siihen hakuehdoiksi international ja stickers niin ei yhden yhtä tulosta.. :D mutta toi oli hyvä vinkki että aluks johkin perus korttivaihtoihin, oonkin tuskastellu välillä niitä vaatimuksia kun pitää olla niin ja niin monta suoritettua swappia takana jne! :D

   Delete
  3. höh, sun pitää vain ahkerasti käydä joka päivä selaamassa Swap-bottia, niin kyllä ennemmin tai myöhemmin joku kiva vaihto sattuu eteen!:) Onnea matkaan!:D

   Delete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛