Saturday, March 30, 2013

Incoming from S.Korea, outgoing to Germany, U.S. & Finland

Packet from my dearest Korean friend♡ She sent me a letter, snacks and a belated birthday present, a beautiful necklace! 

Parhaalta ja pitkäaikaisimmalta kirjekaveriltani Koreasta. Hän lähetti minulle herkkuja, kirjeen ja myöhäisen syntymäpäivälahjan, kauniin kaulakorun! 

This is going to my private swap partner. She asked me to send her Moomin stamps. I also sent her a few Moomin cards as an extra as she told Moomin cards cannot be bought in Germany.

Yksityisswappiparilleni Saksaan. Hän pyysi minua lähettämään Muumi-postimerkkejä. Lähetin hänelle niiden mukana myös muutama Muumi-postikorttia, koska hän kertoi, ettei niitä saa Saksasta.

 To my "7 new envelopes in an envelope" -swap partner in U.S.A.

"7 new envelopes in an envelope" -parilleni U.S.A:han.

To TODAY who I promised to angel, because her partner never sent anything for her :(

TODAY:lle, jolle lupasin lähettää swapin hänen parinsa puolesta, joka ei koskaan lähettänyt :(

I decided that the "Unwanted Flat Things" -swap that I hosted was my last swap where I allow newbies to join. I'm so tired of and angry at all the flakers that gets in no matter what!! I truly did my very best to prevent flakers, but it seems my best effort wasn't enough :( I'm feeling sad for my decision, but no can do. I would love to help newbies get started at Swap-bot, but I cannot afford it any longer. Even the newbies, who look reliable and have even completed a few swaps with good ratings, are possible flakers, I've witnessed it by my own eyes. It's unfortunate that a few spoiled apples ruin the fun for good ones too. :(

Päätin, että vastikään hostaamani "Unwanted Flat Things" -swap oli vihoviimeinen swappi, johon annan uutukaisten lliityä mukaan. Swäppääjät, jotka huijaavat vaihdoissa, eivätkä koskaan lähetä pareilleen mitään, pistää vihaksi ja olen kyllästynyt heihin! Nytkin tein kaikkeni, jotta yksikään epäilyttävä ei pääsisi livahtamaan mukaan vaihtoon, mutta silti heitä tuli!! Vaikka kaikkeni tein, niin silti se ei ollut tarpeeksi :( Tuntuu ikävältä tehdä tälläinen päätös, mutta muuta ei ole tehtävissä. Minusta on mukavaa auttaa uusia swappääjiä pääsemään vauhtiin Swap-botissa, mutta nyt mulla ei ole siihen enää varaa. Nekin uutukaiset, jotka vaikuttavat luotettavilta, ja ovat jopa olleet jo muutamissa vaihdoissa mukana, ovat mahdollisia huijareita, olen saanut kokea sen ja nähdä omilla silmilläni. Tosi surkeaa, että noi muutamat mädät omenat pilaavat myös muiden ilon :/

1 comment:

  1. Hih hauskaa nähdä itelle tullut paketti täällä :D
    Mut se oli kyl kurja kun niinkin moni jätti lähettämättä :(

    ReplyDelete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛