Monday, October 28, 2013

To Japanland

Tälläinen paketti lähti pari viikkoa sitten Japaniin kirjekaverille.
 Kuvasin nyt poikkeuksellisesti myös itse paketin sisällön. Hän pitää kovasti Muumeista, joten laitoin menemään tuollaisen Muumikorttipakkauksen(otin kylläkin postimerkit tuolta omaan käyttöön, kun niistä on mulla taas vähän puutetta :P), Muumisuklaakolikoita, Muumipastilleja, Muumitarroja(+muita tarroja myös) ja lisäksi tietysti kirje! Me kummatkin opiskellaan koreaa, jotenkin kirjotin kirjekuoreen meidän nimet koreaksi :D Toivottavasti paketti on mieluinen! Laitoin tämän siis tosissaan jo pari viikkoa sitten matkaan huonoin tuloksin. Paketti oli nimittäin lähetetty takaisin minulle! Ilmeisesti siellä kirjeidenlajittelussa ne oli laittanut paketin menemään minun eli lähettäjän osoitteeseen erehdyksessä :/ Onneksi ei maksanut mitään lähettää uudelleen tätä, vaan Postissa käydessä ja tilanteen selittäessä postitäti laittoi paketin uudelleen menemään :) Jos se kohta saapuisi viimeinkin vastaanottajalleen. :)

9 comments:

 1. Jos kirje tulee takaisin lähettäjälle niin sen voi ihan hyvin tiputtaa uudelleen ihan postilaatikkoonkin :)
  Itse en ainakaan jaksa enää ravata postissa (yli 20km reissu) vain väärään osoitteeseen tulleen kirjeen takia joten tiputan sen postilaatikkoon ja postissa yleensä huomataan virhe eikä kirje tule uudelleen takaisin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijaa, tota en tiennytkään! Aattelin, että ku ne merkit on jo leimattu ni niitä ei voi enää toista kertaa laittaa postilaatikkoon ilman että tulee seuraamuksia :D Mutta hyvä kun kerroit ja valaisit mua tän asian suhteen! Tosiaan olisi typerää lähteä tollasen asian takia monen kilometrin päähän. :/

   Delete
  2. Voi laittaa jos on selvästi tullu takaisin lähettäjälle! Jos kirjeessä lukee vaikka se "Japan", siinä on jo leimat eikä kirje selvästikään ole lähtenyt Suomesta niin postin virhehän se on eikä asiakkaan :)

   Delete
 2. Onpa ihana toi kuori, toi kuva siinä on niin sulonen :) Hyvä et ei tarvinnu maksaa enempää uusintalähetyksestä :D!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, mäki tykkään tosta kuoren lopputuloksesta :) P.S. Lähetin sun kirjeen vihdoin tänään! Toivottavasti saapuu turvallisesti perille!:)

   Delete
 3. Beautiful envelope, just beautiful, enough said. ^^

  ReplyDelete
 4. Ihanasti oot koristellu tuon kirjekuoren!! :)

  ReplyDelete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛