Wednesday, April 24, 2013

Mail from The Philippines, Indonesia, Turkey, Israel!

---------------------------------------Today only in Finnish sorry!----------------------------------

From The Philippines.

 Yksityisswapin satoa ^_^ Sain tosi paljon ihania tarroja, kirjekuoria, muistilappuja jne!

Ja näin ihanalle kirjepaperille oli swappiparini kirjoittanut saatekirjeensä! Mistäköhän tätä paperia saisi ostettua? 

From Indonesia.
Tämä on tytöltä, jonka kanssa harjoittelen koreaa. Kirjoitamme aina tuohon pieneen vihkoon koreaksi jotain oman kykymme mukaan+käännökset toiselle puolelle :D Hän lähetti lisäksi kirjeen ja itseaskarrellun paperiviritelmän hanbokista (한복) (korealaisten perinteinen vaate)

Indonesian postimerkkejä.

From Turkey.
Vastauskirje uudelta kirjekaverilta Turkista. Hän lähetti mukana kauniin kortin ja sivun turkin kielisestä kirjasta. 

From Israel.
Tämäkin on kohtalaisen uudelta kirjekaverilta. Tää on muutes vähään aikaan pisin saamani kirje, 6 sivua! Pidän pitkistä kirjeistä, ja harmittaa kun minä olen yleensä se, joka lähettää pieniä romaaninalkuja ja takaisin tulee vain lyhyitä raapustuksia... Onko kellään muulla samaa 'ongelmaa'?

Israelin postimerkit. Onkohan toi lintumerkki joku Israelin ja Kiinan yhteismerkki/joku kunnionosoitus Kiinalle kun tossa merkissä lukee Israel-Kiina? Pitänee kysyä seuraavassa kirjeessä!

Muutin vähän aikaa sitten, enkä ole oikein onnistunut uuden osoitteen jakamisessa kaikille, niin melki kaikki posti, mikä mulle on nyt tullut kotiin, on käynyt Itellalla osoiteselvittelyssä, sen takia noihin kirjekuoriin on liimattu noita rumia valkosia osoitetarroja :D 

14 comments:

 1. Mahtavia! Mulla on yksi Indosialainen kirjekaveri,joka lähettää yhden sivun kirjeitä ja itse lähetän paljon pitempiä. Oon aatellu,että ehkä hän joskus alkaa pitempiä raapusteluita tehdä,mutta ei näköjään :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä kurjaa, että vaikka mitä tekisi niin kirjeet ne vain pysyy lyhykäisinä...ehkä kirjekaverisi ongelmana on, ettei hän osaa tuoda itseään ja omia ajatuksiaan englanniksi ilmi tarpeeksi hyvin?

   Delete
 2. Ihania posteja :D
  Itellä on kanssa joittenkin kavereiden kanssa ongelmana, että iteltä tulisi tekstiä vaikka millä mitalla ja vastaukseksi tulee 2-4 A5 paperia tai 1-2 A4..
  Ite voisin kirjotella vaikka vihkosen täyteen mutta ei sitä oikein viitsi tehdä, kun vastaukset pysyy aina joittenkin ulkomaalaisten kanssa siinä samassa vaikka mitä tapahtuisi.. Ja silti jotkut on niin tärkeitä ettei niitä voisi tiputtaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih, kiitos :3
   Sama täällä, kerran kun otan kynän käteen niin tekstiä vaan tulee, mutta joidenkin kirjekavereideni kanssa yritän tietoisesti kirjottaa vähemmän, koska tiedän, että heiltä tulee vain lyhyitä kirjeitä takaisin..toisaalta, ei se kirjeen pituus ole aina se tärkein, pääasia että juttu luistaa. :)

   Delete
 3. Really pretty mail. I love all the goodies you got from the Philippines. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I love the stuff from the Philippines too ^_^

   Delete
 4. Aivan ihana toi Muumi-paperi! :D Tuskimpa Suomesta tollasia saa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, täytyy varmaan netin ihmeellistä maailmaa tutkia josko sieltä jostain löytyisi :3

   Delete
 5. Aivan ihana tuon Filippiini-paketin ulkonäkö! :)

  ReplyDelete
 6. It's kind of a late comment and maybe you received the answer already... the Israeli bird stamp, was a part of a series of stamps that were published in both China and Israel, for the diplomatic relations between Israel to China. )) There are also similar cards for Israel-Nepal, Israel-Greenland, Israel-Australia etc... I hope one day we'll have cards with Finland. ))

  ReplyDelete
  Replies
  1. That's so nice & amazing! Thank you for explaining this to me. Yep, it would be cool to have similar thing with Finland too! Let's look forward to it, maybe it will happen in the future :)

   Delete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛