Monday, February 18, 2013

From. Singapore

My Singaporean penpal sent me a very adorable little packet a while ago (。´▽`。)

Kirjekaverini Singaporesta lähetti vähän aikaa sitten kivan pikkupaketin minulle!

Batmaaaan! 

Inside the batman-packet were these! 

Lepakkomiespaketista paljastui tämmöistä.

Sentimental Circus elephant(which happens to be my favorite kawaii/Japanese character) pouch and sweets. Those green wrapped candies tasted like green tea!! 

Sentimental Circus elepantti (se on mun lemppari japanilainen hahmo :3) pussukka ja herkkuja. Nuo vihreäkääreiset karkit olivat vihreän teen makuisia. Oikeastaan inhoan vihreää teetä, eli karkit eivät olleet kovin mieluinen makuelämys :D Annoin ne mun iskälle veljille ja kaverille niin ne eivät menneet hukkaan.

Postcards from Singapore.

I put all my stamps in the elephant pouch. waaaaa the pouch is too cute for its own good >-<

Laitoin kaikki postimerkkini elepanttipussukkaan. 

3 comments:

 1. It is green tea! It's actually matcha (抹茶)! (≧▽≦)☆

  ReplyDelete
 2. Noi Singaporen kortit on kivat, varsinkin toi ylempi on ihanan värikäs :D Onko sul muuten antaa vinkkejä että mistä saa esimerkiks netistä tilattua edullisesti erilaisia pakkausmateriaaleja, niinkun kuplamuovia tai sellasia paksummasta pahvista/paperista tehtyjä kirjekuoria? Vai mistä sä ite hankit tollasia? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valitettavasti en tiedä mistä päin nettiä saa tilattua pakkausmateriaaleja :/ Mä säästän aina kaikki kuplamuovit, mitä saan netistä tilaamistani paketeista :D Samoin käytän uudelleen jo minulle tulleita paketteja(jos ne on vielä siistejä ja käyttökelpoisia). Tai ihan esimerkiksi muro- ja keksipaketteja ym. voi muokata ja koristella uusiokäyttöön, eikä maksa lähes mitään ^_^ (köyhä opiskelija keinot keksii xD)
   Kannattaa käydä Suomalaisessa Kirjakaupassa katsomassa kuplamuovikuoria, siellä ne oli muistin mukaan halvempia kuin Postissa.
   Jos siellä missä asut, on joku 1€ kauppa(putiikki missä myydään kamalat määrät kaikkea made in China roinaa :D) kannattaa käydä pyörähtämässä! Itse olen löytänyt tälläisestä kaupasta erikokoisia kirjekuoria ja kuplamuovikuoria erittäin edullisesti!
   Toivottavasti tästä vastauksesta on sinulle jotain hyötyä :)

   Delete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛