Wednesday, February 6, 2013

Kaikenlaista kivaa (only in Finnish)

Postilaatikon suunnalla ei ole ollut viime aikoina kovin aktiivista liikennettä, joten blogikin on jäänyt vähemmälle huomiolle. Perjantaina olen menossa kotiin pitkästä aikaa ja siellä on kuulemma muutama kortti ja kirje odottamassa minua, onneksi! 

Laiton viikko pari sitten yhteistilauksen kaverini kanssa Postiin ja nyt on taas mukava kasa postimerkkejä liimattavaksi postiin! Mun lempparimerkkejä on tällä hetkellä noi Syysuni- ja Rock and Pop -merkit. Muumimerkkejä ostin ulkomaille menevää postia varten.

Tilausta tehdessä meinasi hermot mennä kerran jos toisenkin jos kolmannenkin ja neljännenkin nettikaupan sivuston epätoimivuuden vuoksi!!! Laittaisivat sivunsa kuntoon ennenkuin alkavat kaupata tuotteita siellä D:< Periaattessa ne sivut on ihan ok, mutta jos yrittää laittaa postimerkkejä välilehtiin, niin eihän siitä tule sitten enää mitään. Haluaisin kunnolla vertailla postimerkkivaihtoehtoja ja päättää rauhassa, mitä ostan, mutta nyt se oli mahdotonta. Aina kun laitoin yksittäisiä postimerkkejä välilehtiin, niin ne muuttuivat aina edelliseksi postimerkiksi, mitä olin katsonut (mulla oli varmaan 10 sivullista Juhani Aho postimerkkejä!) Ärsyttävää, kun joutuu jokaista postimerkkiä, jota haluaa tarkastella tarkemmin klikata yksitellen, sitten painaa takaisin siihen valikkosivuun ja taas valita uusi merkki mitä klikata. (en osaa selittää tätä asiaa, ihme jos itsekään tajuan mitä selitän enää :D) Onko jollakulla muulla ollut sama ongelma vai johtuuko se vain mun nettiselaimen vammaisuudesta? :D  Ärsyynnyin niin paljon tosta pienestä puutteesta, että hermot meni ja en jaksanut tutkailla merkkejä kunnolla ja tilasin vahingossa muutamia 2. luokan postimerkkejä D: Kai niitäkin voi käyttää...
Postin nettisivut ei ainakaan viittä tähteä ansaitsisi jos tämä olisi oikeaoppinen arvostelu!


Jonkin aikaa sitten ostin pari tuollaista CD-postikorttia Tiimarista. Toisessa kortissa on ainakin Jean Sibeliusta, mutta tuon toisen kortin sisällöstä en tiedä... täytynee kuunnella läpi varmuuden vuoksi ennenkuin lähettää jollekulle. Ajattelin, että nämä saattaisivat olla aika kivoja lähettää kirjekaverille, monet ovat useasti kyseneet suomalaisesta musiikista ja hämmästelleet suomen kieltä.. näitä en varmaan raaski Postcrossingissa käyttää ellei sitten joku satu profiilissaan mainitsemaan jotakin sellaista, joka antaisi hyvän syyn lähettää tälläisen sille. 
Kortit maksoivat vain 1€/kpl. Normihinta n. 5€, joka aika riistohinta mielestäni. Ei nää kortit nyt ihan niiiin hienoja ole. 

Loppuun kuva Veikkauksen postikuorista, jotka löysin huoltoasemalta :D Nappasin muutaman(niin monta kuin kehtasin kassaneidin ja takana olevan jonon kotkankatseiden alla) mukaan, koska näyttävät ihan kivoilta. Ei näissä varmaan Suomen sisällä mitään kehtaa lähettää, mutta ulkomaille minun mielestäni ihan hyviä, kunhan tuohon "________ olet aika ässä ystäväksi" -tekstin päälle askartelee kivan osoitetarran! 

7 comments:

 1. Nuo veikkauksen kuoret on yllättävän nättejä :)
  Mie on osaa ostaa mitään netistä,joten en osaa auttaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, eikun vaan katsastamaan lähihuoltsikat niiden löytymisen toivossa :D
   Kiitos kommentistasi!

   Delete
 2. Mulla oli tuo sama ongelma kun tilailin sieltä niitä postimerkkejä!! Eka luulin että olin itte vahingossa availlu moneen kertaan samoja mut pikkuhiljaa tajusin että kyllä se vika niissä sivuissa oli... argh D: mutta hei noi cd-kortit on aika kivoja kyllä ulkomaalaisille kirjekavereille! :) nii ja mä en oo nähny missään noita veikkauksen kuoria:o yleensä kyllä kuljen aika laput silmillä sellasten paikkojen ohi joissa noita vois olla, johtuiskohan siitä..:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva tietää, että en oo ainut jolla on ollut sama ongelma. Noinkin pieni asia voi aiheuttaa yllättävän paljon hankaluutta ja alentaa ostokokemusta :D
   Heh, itsekin yleensä kävelen omissa maailmoissa etten varmaan normaalisti minäkään olisi noita huomannut ellei silmä olisi varta vasten osunnut niihin sattumalta :D Nyt vaan äkkiä katsastamaan lähihuoltoasemat haukankatseella jos kuoria löytyisi jostain sinullekin :)
   Kiitos kommentista!

   Delete
 3. Mullakin oli sama ongelma niitten sivujen kanssa. :(

  Mäkin oon käyttäny Veikkauksen kuoria, ulkomaille meneviin posteihin tosin.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Piti vielä sanoa, että postissa myydään 0,10e merkkejä ni niitä ku pistää kakkosluokan merkin kaveriks, niin siitä tulee ykkösen merkki :)

   Delete
  2. Veikkausten kuorista on moneksi :D Itsekkin ajattelin hyödyntää niitä lähnnä ulkomaanpostissa..^^
   Kiitos vinkistä, täytyy käydä heti kipasemassa Postissa ja hommattava noita 10 sentin merkkejä ^_^!
   Kiitos kommentista!

   Delete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛