Thursday, July 18, 2013

Outgoing love to Singapore + incoming letters and swaps (in Finnish)

Viime aikoina mun blogi on pitänyt sisällään lähinnä postikorttiaiheisia juttuja, mutta nyt on vihdoin taas muunkin postin vuoro!

(anteeksi huono laatu, otin sen kännykällä enkä muistannut ottaa kamerallakin niinkuin yleensä >_<)

Tämä paketti on tällä hetkellä matkalla kohti Singaporea! En olekaan lähettänyt pitkään aikaan näin painavaa postia, painoi meinaan n.997g ja hintakin pakahdutti melkein sydämen :'D Sit olisi kyllä ärsyttänyt, jos paketti olis painannut just sen gramman yli kilon, kun olisin heti joutunut maksamaan entistä enemmän uuden painoluokan myötä, ja melki ihan turhaan!! On se tarkkaa puuhaa tää pakettien lähettäminen.. Toivon vaan, että kirjekaveri tykkää siitä mitä hänelle laitoin menemään ^_^


Tää kortti lähti samaan osoitteeseen kuin pakettikin. Tykkään tästä kortista niin paljon!! Mun piti lähettää toi paketti 2.luokassa, niin tää kortti menee sit vähän niinkuin yllätyksenä vastaanottajalle ekana(toivottavasti ainakin!)!

 Kaksi kirjettä, Israelista ja HongKongista! Yhdessä vaiheessa mulla oli ihan mieletön pino kirjeitä odottamassa vastaamista, mut yhtenä päivänä sitten otin itseäni niskasta kiinni ja ahersin koko illan! Nyt on vaan nää plus yks eilen saapunut kirje odottamassa vastausta!:)
Jos teillä on pino kirjeitä odottelemassa, niin onko teillä jotain tiettyä järjestystä, missä vastaatte niihin? Yleensä varmaan kirjotetaan vastauspostia siinä järjestyksessä, missä ne on tullutkin..?Mä teen yleensä silleen, että yritän vastata sille ekana, jolta kirje on kaikken eniten aikaa sitten tullutkin. Poikkeus on jos tiedän, että jollekulle kestää posti matkata ikuisuuksia(esim. Kiinaan) tai jos lähetän paketin(2.luokassa yleensä), niin haluun vastata nopeesti! Vastaan ihmisille myös vähän siihen tahtiin, missä ne vastaa mulle! Joillakin kestää vastata mulle jopa kuukausia, niin itsekin sitten aattelen, että hänelle vastaus saa kestää kanssa :P Täytyy kyllä myöntää, että mulla on myös pari sellasta "suosikkia", joille haluisin alkaa heti kirjottaa vastauskirjettä, kun niiltä vaan tulee postia, ja niille mä yleisin vastaankin ekana, vaikka vuoroaan olisikin odottamassa pari muuta...Onko kellään sama juttu?:D

Tämä vika kirje tuli Indonesiasta ja kuoren sisältä paljastui nuo kaksi söpöä pupu-korttia! Ne tuli mun "Unexpected postcards in an envelope" -parilta. 

9 comments:

 1. Iteki olin ihan kauhuissani ku vein postiin 1,4kg paketin - se nyt onneks matkas Euroopan sisällä, mutta silläki tuli 2.luokassa sellaset 19€ hintaa :') Euroopan ulkopuolelle laittaisin varmaan niin monessa osassa kui vaa mahollista et tulis halvemmaks :)

  Mun kirjeisiin vastaaminen menee vähän fiilisten pohjalta. Jos tulee tosi lyhyt kirje joka on täynnä valittamista ni ei siihen oikeen tee mielikää heti käyä käsiks ja vastaa mielummin myöhemmin tulleeseen kivaan kirjeeseen.. Ja tietty on ne muutamat suosikit jotka menee aina kaiken muun postin edelle :)
  Tälläkin hetkellä ois pino odottamassa mutta kun ei jaksa niin ei jaksa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miks postikulut ei vois olla halvempia!! D: Olis kivaa jos Postin kanta-asiakkaat sais jotain alennuksia niinkui ruokakaupoissakin :D

   Totta, mulla on sama et jos kirje on pelkkää valitusta tai muuten sellanen et siihen pitää ihan paneutua kunnolla(esim jos on huono käsiala tai jos on paljon kysymyksiä johonkin yhteiskunnallisiin asioihin liittyen suunillee:D) niin sellaseen kirjeeseen vastaaminen saattaa kestää kauemmin!

   Tsemppiä kirjepinon setvimisen kanssa :'D Sitku tulee semmonen kirjeenkirjottamisfiilis ja on hirvee puhti, niin ei ees huomaa ajankulua ku niiden kanssa näpertää!:)

   Delete
  2. Pitääki ehottaa postille tota kanta-asiakas juttua :D Vois säästää paljonki rahaa ku ootan kauhulla Syyskuun uusii merkkejä ku mm. Postcrossing merkkejä PITÄÄ hankkii kortteiluun, sitte muutamat kaveritki haluu niitä siihen päälle sitten vielä ne syksyn merkit ja ANgry Birdsit....

   Kiitos!! Vielä toi kirjotus into ei oo iskenyt kute toivoin mut ehkä se sitten kun olo ei oo enää nii tukala helteen takia.. :)

   Delete
 2. OMG! LOOKS LIKE A HUGE PACKAGE!!!! I'm now curious what did you send me that needed so much space! And I'm also wondering if this fits my small letter box. hahahaha

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaha it IS quite huge, maybe you must pick it from the post office? ö__ö I put only two things inside it, put one of them is pretty big and heavy! I hope you like my packet:)

   Delete
 3. Lähetätkö koskaan maksikirjeitä? Kun eiks nekin saa olla aika isoja ja ne on paljon halvempia kun paketit :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, yleensä tähtään siihen että mun lähetykset menis maksikirjeenä, mut tällä kertaa se mitä lähetin oli niin suuri että se oli pakko lähettää pakettina :/

   Delete
  2. Kirje on nyt muuten valmis lähtemään matkaan ;)

   Delete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛