Tuesday, July 9, 2013

A Few Letters

 A letter from Canada! I sent her a postcard a few months ago, and now I got an answer from her! 
// Kirje Canadasta! Lähetin hänelle kortin muutama kuukausi sitten, ja nyt sainkin takaisin ihan kirjeen pelkän postikortin sijaan!

She also sent me a old postcard of Niagra Falls! 
Kirjeen lähettäjä laittoi mukaan myös vanhan postikortin Niagra Fall'ista! :) Se on jo ihan kellastunut toiselta puolelta, mutta en oo varma miltä vuodelta tää on. Ehkä 80~90?

 This letter is from Japan. We had a private swap, but after she had received my card, she wanted to talk to me more(as she found out we have a similar interest; we both love the same band!!) and send me another card haha! With the card she sent me small postcards and stickers about my favorite band ^_^
Yllä oleva kirje on Japanista! Meillä oli vähän aikaa sitten yksityisswappi ja nyt hän halusi lähettää mulle toisenkin kortin, kun selvisi, että me kummatkin tykätään samasta bändistä ja hän tahtoi kirjotella mulle lisää ^_^ Kortin mukana hän laittoi pikkukortteja ja tarroja mun lempi bändistä.

 The stamps she used. I love them, so cute right!! // Postimerkit Japanista.

The card she sent me.  I LOVE it!! This type of illustrated postcards are my favorites!!
Tälläisen kortin hän lähetti minulle. Just tän kaltasista korteista mä tykkään! Meni suosikkeihin!


 These pretty envelopes I received from my "Mix of envelopes"-swap partners.
Sitten nää on "Mix of Envelopes" -swapin satoa. Tykkään kaikista kuorista paljon.

 My reply to the Japanese girl! 
// Vastauskirjeeni japanilaiselle tytölle. En muutes oo satavarma oonko liimannu oikeen verran noita merkkejä tohon kuoreen, yleensä länttään niitä vaa tuntuman mukaan ja toivon parasta ku mulla ei oo vaakaa :D Ja aina on kaikki menny perille! Jos oon joskus epävarma nii jätän ton priority-tarran pois vaa ja toivon, että siinä on tarpeeksi tarroja sitte 2.luokan postia varten:D

 Letter to my Finnish pal! It already arrived to TODAY! 
// Kirje, joka on jo mennyt perille TODAYlle!

Lastly a bunch of letters going to Taiwan, China, Indonesia and Canada! Some of them are for private swaps and others are for penpals :) 
Loppuun vielä kasa kirjeitä jotka ovat Taiwaniin, Kiinaan, Indonesiaan ja Kanadaan. Muutama niistä on yksityisswappejä ja pari on kirjekamuille!

7 comments:

 1. Haha kyllä sun nyt täytyy ostaa vaaka :) Ilman sitä saattaa laittaa liikaakin merkkejä ;) Noi on muuten noi Japanin postimerkit ihan omaa luokkaansa, tosi söpskiä :3!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, totta. Täytynee laittaa vaaka ostoslistalle ja kipittää kauppaan heti pikimmiten:D Japanista tulee aina ihania postimerkkejä!

   Delete
 2. Ensinnäkin täytyy sanoa, että sulla on miellettömän ihana blogi, mä selasin kohta lähes kaikki postaukset läpi! :) Heräsi yksi kysymys liittyen tähän postaukseen: Miksi vaakaa tarvitaan? Ja miksi yhteen kirjeeseen laitetaan useamman postimerkin? :O Onko kyse siitä, että jos kuoreeseen laittaa vaikka muutaman muumitikkarin ja avaimenperän, niin siihen pitää laittaa enemmän kuin yhen postimerkin? Vaaaai, jos yleensäkin lähettää vaikka pelkän kortin jonnekin pois Euroopasta, niin pitääkö siihenkin laittaa muutaman postimerkin? Voisitko sanoa pari esimerkkiä, että miten toimit kun lähetät hitusen painavemman kirjekuoren kuin yleensä? Mä en nyt osaa muotoilla tätä mun kysymystä oikein, mutta toivottavasti ymmärsit ja vastaat! :)

  ReplyDelete
 3. Kiva kuulla, että pidät blogistani! Vaakaa tarvitaan lähetysten punnitsemiseen, sillä sen paino(ja koko) vaikuttaa postikulujen määrään. Postikortti matkustaa minne päin maailmaa tahansa yhdellä 1.lk:n postimerkillä. Jos haluat lähettää enemmän kuin pelkän kortin tai kirjeen, vaikka nuo mainitsemasi muumitikkarit ja avaimenperän, niin paketti pitää punnita ja painon mukaan liimata sopiva määrä postimerkkejä. Postin sivuilta löytää hinnaston! Toivottavasti osasin jotenkin selventää asiaa, ja jos sinulla on jotain muuta kysyttävää niin kysy ihmeessä!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon vastauksesta! :)

   Delete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛