Thursday, May 1, 2014

Swap to & from Singapore

Toivelistallani oli pari masking tape -desingnia, jotka singaporealainen tyttö sanoi voivansa lähettää minulle. Minä puolestani lupasin lähettää hänelle Muumi-aiheisiä juttuja. 

 Tässä on oman pakettini sisältö. Laitoin Muumikortteja, käsipeilin, suklaata ja prioritytarroja. Lisäksi laitoin vielä muutaman pussin Suomen marjat -teetä. Oli muutes siinä ja siinä että meni postilaatikosta sisään. Jos olisin laittanut lähetyksen menemään laatikossa kulplamuovipussin sijaan, postikulut olisivat tuplaantuneet. D: Noi suklaat kyllä mureni aika pahannäköisesti kun näin kuvan perille menneestä paketista. :/ No, ajatus se on kai tärkein.

Hänen lähettämänsä paketti on tässä. Teippien lisäksi hän oli laittanut pakettiin mukaa kaksi postikorttia ja avaimenperän.

Tästä näkee toivonmukaan hieman paremmin, millaisista teippikuvioista on kyse. Etenkin toi sakura-teippi on niin ihanaa *_*! 

7 comments:

 1. Toi Sakura teippi on AIVAN ihanaa! :) Kauheen monet postikortit, jotka tulee Instan swapeista on koristeltu just tolla<3 :3

  ReplyDelete
 2. Hello :) wonderfull letter. I really like washi tape ⌒.⌒

  ReplyDelete
 3. Ihania teippejä! :D
  maikinkotona.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Hi jenny!
  would you like a snail mail from India? I would love to write to you.(PS: You have a nice collection of TVXQ! postcard).

  ReplyDelete
 5. Mulla on tuo sama Muumi-suklaapaketti odottamassa sopivaa postituskohdetta... Oon miettinyt just sitä, että uskaltaako sitä lähettää kuplamuovikuoressa, ja näemmä ei kestä reissua sellaisessa. :/

  Teipit on ihania, samoin tuo kuori, jossa paluupostia sait!

  ReplyDelete
 6. Wow! Todella mukavan oloinen blogi! Taidankin alkaa seuraamaan tätä, on niin mielenkiintoinen!

  Kuinka pitkään olet harrastanut postcrossingia? Itse vasta aloitin kuukaisi sitten ja jäin aivan koukkuun :D

  ReplyDelete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛