Tuesday, June 11, 2013

Swap Request via Facebook

Some time ago a girl from The Netherlands approached me on Facebook!
Vähän aikaa sitten alankomaalainen tyttö otti minuun yhteyttä Facebookissa!

She had found me through a mutual Facebook friend and so she asked me to have a small swap with her as she loves Finland, and even studies the language! This was such a pleasant surprise and I couldn't do anything else but agree to her swap request!:) 

Hän oli löytänyt minut yhteisen Facebook-kaverin kautta, ja pyysi minua swappaamaan hänen kanssaan. Hän tykkää Suomesta, ja jopa opiskelee suomea! Minusta oli hauska lukea hänen suomeksi kirjoittamiaan viestejä, osa oli kirjoitettu niin hauskasti ja söpösti!:D Suostuin siis tietysti hänen pyyntöönsä!

 This is what I sent her: cut-offs from news and magazines (she asked if I could send her them so she can learn Finnish with them), Fazer's chocolate bars, Moomin gum, Moomin tea, salty liquorice  pastels and gum, cards, a Moomin magnet, and a moose key chain. I hope she'll like everything.

Tälläisiä juttuja lähetin sitten hänelle: sanoma- ja muita lehtileikkeitä(hän pyysi, että lähettäisin niitä, jotta hän voisi opiskella suomea niiden avulla), Fazerin suklaapatukoita, Muumipurkkaa, Muumiteetä, salmiakkipastilleja- ja purkkaa, pari korttia, Muumimagneetti ja hirvi-avaimenperä. Toivon, että hän tykkää kaikesta.

The packet I sent the items in. // Tässä paketissa tavarat lähtivät matkaan. Toi on sellainen Seppälän lahjapakkaus, jonka oon joskus säästänyt:D 

Her packet to me: // Hänen lähetyksensä minulle:

Stamps. Those kind of stamps are the only ones I've ever received from The Netherlands. Don't they have any other stamps there??
Postimerkit. Eikö Alankomaissa ole muuta postimerkkitarjontaa, kun tuntuu, että oon aina saanut sieltä vaan noita lamppu-merkkejä? :/


 What she sent me: potcards, tea, small cow-note book, jewels, candy, cat pouch, stickers.
Hän lähetti minulle kortteja, teetä, pienen lehmä-vihkon, koruja, karkkia, kisupussukan ja tarroja.

Close-up of the postcards. I love them!! // Lähikuva korteista. Tykkään niistä paljon, varsinkin tosta alimmaisesta.

4 comments:

 1. Vaikuttaa samalta tytöltä jonka kanssa oon tehny pari postimerkki/tee vaihtoo :)
  Alankomaissa ON muitaki merkkejä, mutta noi hehkulamput on helpoimpia ku muut on sellasii pikkumerkkejä joita pitää sitte lisäillä aikalailla - niillä ku on (mun ymmärtääkseni) erilliset merkit maan sisäseen, eurooppaan menevään ja euroopan ulkopuolelle meneviin posteihin.. Ja kun noissa lampuissa on toi Priority merkkiki valmiina :/ Muutama vuos takaperin sielt tuli pelkästää samalla pohjalla olevioi polkupyörämerkkejä :) Eli niitten merkit ei vaihu hirveen nopeesti :) Tai sitte noi on vain helpoimpii saada - kute saksassa ne raivostuttavat kukkamerkit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt sitten selvisi tämäkin mysteeri, kiitos selventävästä kommentista :D

   Delete
  2. Lily tietää aina kaiken näistä! :D Mut oon itekin ihmetelly tätä postimerkkijuttua, vähän niiku Briteistä tulee aina jos ei samanlaisia niin samantyylisiä merkkejä...

   Delete
 2. Mäkää en muista saaneeni sieltä mitää muita ku noit lamppumerkkejä, ARGH! D:

  ReplyDelete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛