Wednesday, January 9, 2013

Lately received postcards

Lately I have gotten many postcards via Postcrossing, although I myself haven't sent a single one! ;o At the moment I have four cards more on the "received postcards" than on the "sent postcards"! 

Viime aikoina on tullut Postcrossingista muutamia kortteja, vaikken itse ole lähettänyt yhden yhtä sitten viime vuoden lopun! Tällä hetkellä minulla on 4 korttia enemmän vastaanotetuissa kuin lähetetyissä! 

Interjection: I have decided to cut down on swapping and sending postcards via Postcrossing. Simply because it's so damn expensive and I want to save all the extra money for the future(for life and plans after I graduate high school ^_^) plus I want to concentrate on my upcoming matriculation exams. 
But don't worry - although I said I'll cut down the traffic on my mail box, it doesn't mean I stop it entirely! All of you who read my blog should know how much I love snail mail, I just cannot stop it like nothing!! From now on I'll send a card once a while and join only low-cost swaps on Swap-bot. Also, I'll focus more on writing with my dear penpals than swapping with random people. 
That's it, and now let's continue on this day's topic; received postcards *^_^*

Välihuomautus: Olen päättänyt vähentää erilaisiin swappeihin/vaihtoihin liittymistä ja Postcrossingia. En siksi, että olisin kyllästynyt, vaan koska se on liian kallista. Haluan nyt todenteolla säästää rahaa lukion jälkeiseen elämään ja suunitelmiin ja lisäksi haluan keskittyä 100%:sti tuleviin YO-kirjoituksiini. 
Mutta no hätä, vaikka vähennänkin tätä liikennettä posilaatikon luonna, se ei tarkoita lopettaisin sen kokonaan! Blogin lukijat varmasti tietävät, kuinka paljon pidän kirjeiden/korttejen/yleisestikin postin lähettämisestä ja vastaanottamisesta, eli en pysty lopettamaan sitä noin vain =D Tästä lähtien lähettelen kortteja sillointällöin ja osallistuin vain pieniin ja halpoihin swappeihin. Lisäksi panostan enemmän kirjekavereiden kanssa kirjoittamiseen kuin tuntemattomien kanssa swappäilyyn. 
Siinä oli nyt kaikki , eli nyt on taas aika siirtyä tämän päivän aiheeseen eli uusimpiin postikortteihin ^_^

A postcard came from Germany. My first card from there yay!! I've been wondering when it's time for me to get my first card from there as my friend gets basically all the time mail from there xD Sadly I don't really like this card. I think it's a very typical tourist card with its blond girl, beer and a small view of landscape on the background.. 

Kortti Saksasta. Se oli minun eka kortti sieltä, jee! Olenkin miettinyt, että milloin oikein saan sieltä kortin, koska kaveri saa sieltä päin maailmaa melkeempä koko aika(ainakin tuntuu siltä :D) postia! Harmikseni en oikein pidä tästä kortista, koska se on tyypillinen turistikortti blondeineen ja oluineen..

Card from Taiwan. // Taiwanista.

The upper card is from Switzerland , although the card itself is bought in Thailand. The sender sent this card for me as I have told in my Postcrossing profile I like Asian topics and religions. 
The lower card is from Russia -- AGAIN! Where my friend is a Germany magnet, I am a Russian magnet =D I have like 5 cards from Russian via Postcrossing already!!(which is pretty much considering I've received only 9 cards total)

Ylempi kortti on Sveitsistä, vaikkakin kortti itsestään on hommattu Thaimaasta. Kortin lähettäjä lähetti tämän kortin minulle, koska olin kirjoittanut Postcrossing-profiilissani pitäväni Aasia- ja uskonto-aiheisista korteista. 
Alempi kortti on Venäjältä, TAAS!! Siinä missä kaverini on aikamoinen Saksa-magneetti, minä saan jatkuvalla syötöllä Itärajan toiselta puolelta postia!. Minulla on varmaan jo 5 korttia sieltä, joka on aika paljon ottaen huomioon, että oon saanut vasta 9 korttia yhteensä Postcrossingin kautta. 

The next card is from Ukraine. // Ukrainasta.

Last but not least is a happy new year card from my French e-mail friend :)

Viimeisin muttei vähäisin kortti on hyvän uuden vuoden toivotuskortti ranskalaiselta s-postikaveriltani :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛