Sunday, December 29, 2013

Packets from Korea and Singapore ^o^

My good friends in South Korea and Singapore sent me these packets a few weeks ago! I was so excited to receive such big parcelsヾ(≧∪≦*)ノ〃


From the Korean friend I got a very lovely self made scarf but I didn't take a photo of it. But I love the scarf so much and it's so special cuz t's specially made for me o(^_^)o I've worn it almost everytime I've gone out(▰˘◡˘▰) 

This was my first time I received such a big parcel from Singapore. She also sent me lovely things and a letter. I feel totally spoiled(● ̄ω ̄●)

Childhood sweets.

Air mail envelopes, a pouch and postcards. Most amazingly she also sent me a skirt as a xmas present. I was so amazed when I unwrapped the present. The skirt is very beautiful floral pattern and such a special present >w< After all, I never imagined someone could ever give me a piece of cloth. It was such a pleasant surprise, and something I'd have bought myself too!! I don't have a pic of the skirt cuz it's hard to take a good picture of a clothing without wearing it (;_;)

6 comments:

 1. Wooooooooow These are two really big boxs :D

  ReplyDelete
 2. Wow, you're lucky! :) Greetings from Poland. ;)

  ReplyDelete
 3. Hei kysymys Koreasta; voiko sinne lähettää kirjeessä mm suklaata, vai sulaako se matkalla? :o Mitä sinä yleensä laitat Koreaan menemään, ja mistä ne ovat tykänneet? :) PS eihän (jos laittaa kirjeessä) tarvitse laittaa mitään lappua päälle kirjeen sisällöstä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Itse oon lähettänyt vaikka mitä suklaasta kirjoihin! Ei mun tietoon ainakaan oo tullut, että suklaa olis saapunut sulaneena perille :) Jos haluaa pelata varman päälle niin ei varmaan kesällä kannata suklaata lähettää, kun silloin on niin kuuma. Mutta esim. nyt on Koreassakin aika viileää, eli suklaata senkun matkaan vaan!:D
   Se mistä korealaiset tykkää, riippuu paljon tietenkin henkilöstä, eikä voi yleisesti sanoa, mistä kaikki korealaiset tykkäisivät ja mistä ei. Itse oon lähettänyt mun korealaiselle ystävälle tosiaan ihan kaikkea mahdollista vuosien varrella kirjoista, herkuista&ruoasta, vaatteista shamppooseen ja meikkeihin :) Jos sulla on korealainen kirjekaveri, niin kirjeissä opit tuntemaan aika hyvin mistä se tykkää ja mistä ei. Ja sit voi aina kysellä, mitä hän tahtoisi saada! Varmaan kaikki perinteiset suomalaiset brändit(Fazer, Muumit, Mauri Kunnas...) ja muut suomalaisuutta kuvaavat asiat ovat sellaisia juttuja, josta vastaanottaja on mielissään.
   Jos laitat kirjeen mukana muutakin kuin paperia eli siitä selkeesti huomaa, että siellä on jotain muutakin sisällä, niin tullilomake pitää liimata kirjekuoreen. Toivottavasti oli apua!:)

   Delete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛