Friday, April 4, 2014

2/4 rästiposteista lähetetty

Mulla on ollut nyt jonkin aikaa muutama kirje, joiden vastaaminen on venähtänyt enemmän tai vähemmän. Nyt tällä viikolla sain viimein kirjoitettua kaksi vastauskirjettä! Loput kaksi tulee kirjoitettua toivon mukaan ensi viikolla!

Kirjeet lähtivät Suomeen ja Japaniin! Toivottavasti saapuu pian perille! Äiti osti mulle noita uusia postimerkkejä synttärilahjaksi, en olisi niitä itse raaskinut ostaa :') 

Tässä on vielä kaksi muuta kirjekuorta, jotka lähetin viime viikolla Japaniin ja Singaporeen. Japaniin laitoin Muumipelikortteja(swappi) ja Singaporeen muutaman kortin kiitokseksi hänen lähettämästä ihanasta yllätyskortista. 

6 comments:

 1. Ei vitsi miten ihana toi tokan kuvan muumipostimerkki! ;__; Se on vissiin joku tosi vanha merkki, mä en muista nähneeni tollasta koskaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se on vuoden 1994 merkki! Tosi ihana munkin mielestäni *_* Voin laittaa sulle tulemaan kirjeen mukana yhden merkin kun mulla taitaa olla niitä vielä pari käyttämättä:)

   Delete
 2. Hei Jenni, Olen suomalainen tytto, mutta asun Englannissa, harrastan kirjeenvaihtoa :)
  Haluaisitko alkaa kirjekaveriksi?
  S-postini on: lovingsnailmail@gmail.com

  Kiitos! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Hilja! Minulla ei ole tällä hetkellä valitettavasti aikaa ottaa uusia kirjekavereita :/ Kiitos kuitenkin kommentistasi!:)

   Delete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛