Tuesday, November 26, 2013

Bottle Message to Singapore

Halusin lähettää singaporealaiselle kirjekaverilleni pullopostia. Viime vuosinahan Postista on voinut ostaa sellaisen pienen pullon, joka on erityisesti tarkoitettu pullopostin lähettämiseen. Idea oli mielestäni hauska, mutta kun kävin kysymässä Postista onko niitä vielä jäljellä, vastaus oli, että ne ovat loppuneet :( Niitä ei ollut edes Postin sivuilla myynnissä enää. Just mun tuuria!:D Improvisoin sitten ja sain kuin sainkin pullopostin matkalle kohti Singaporea. 

Vastaanottajakin oli tosi innoissaan saadessaan tälläistä erikoispostia!

Viestin kirjoitin tuollaiselle paperille, jonka oon itse tehnyt näyttämään vanhalta :D Oon kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen, ja olin niin mielissäni kuin kirjekaverini piti yllätyksestä.

Mietin pitkään, mistä löytäisin sopivan pullon lähetettäväksi. Tämän pullon sain äitiltä, siellä oli ennen ollut helmiä. Kun näin sen niin ajattelin heti sen olevan sopiva tähän tarkoitukseen, koska se on muovia, litteä ja mahtuu juuri ja juuri postiluukkuun! 

14 comments:

 1. whooohw!! that is so nice, a lovely idea!

  ReplyDelete
 2. Huippu idea! Mä luulin aluksi että toi pullo on lasia ja mietin että apua, miten se muka säilyy postissa ehjänä :D Mut sit sanoitkin et se on muovia, hehe :D Lähetin muuten eilen kirjeen matkaan sinne päin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, en kyllä lasipulloa ikinä uskaltais postissa laittaa! Jee, se varmaan tulee sit huomenna !

   Delete
 3. Mukava idea! Sulla on kyllä paljon kirjekavereita! Mistä oot muuten löytäny postimerkkivaihtajia? :-)
  Keräilen postimerkkejä, ni ois kiva kyllä vaihdella niitä ylimääräisiä :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oon vaihtanut jonkinverran postimerkkejä Swap-botissa(www.swap-bot.com)! Siellä voi vaihdella vaikka mitä muutakin, suosittelen vilkaisemaan kyseistä sivustoa :)

   Delete
 4. Oooh upea! .O Olispa aika siistiä löytää omasta postilaatikosta pullopostia... Mä varmaan pyörtyisin ihastuksesta .D

  ReplyDelete

Thank you for your comment (*´▽`*)ノ゛