Sunday, August 25, 2013

From my penpals ♥‿♥

Tiny packet from my Finnish penpal! I received this already like a week or two ago? But didn't have to time to report it here :(

From my Japanese penpal. I was so surprised to find this packet from her because usually we've exchanged only small envelopes!

 This is what were inside the packet. 

From Taiwanese pal. Such cute socks did she sent! Too adorable to use, I think xD 

And lastly, this arrived from my penpal in Singapore. It was too large to fit our mail box so the post woman rang the bell and I was just in the middle of putting make-up on and I looked like a friggen hitler or something with only my eyebrows drawn sooo dark hahaha I was so embarrassed to look at her, so only accepted the mail and ran back inside xD

Anyway this is what were inside her parcel. It felt like a mini christmas opening all the small bags ƪ(ˆ▽ˆ)ʃ

This might be my favorite thing she sent me; Singapore stamps! And not just any common stamps, but in fact the stamps include small flower seeds so you can grow them and have your own garden! So innovative! 

And she also sent me a CD full of Chinese music. I've been listening to them all evening long! It was so nice of her to include her comments on every song and even add the lyrics in hanyu pinyin in .txt files so I can learn Chinese while listening to the songs! (I used to study Chinese and it's still my dream to continue my studies)

Wednesday, August 21, 2013

Incoming Postcards Week #7

First of all, thank you everyone who participated in the poll!
English got more votes, so I'll keep writing in it most of the time. I'll try to add Finnish translations for Finnish reader too from time to time ^_^

From Singapore. Beautiful landscape!

From China. New elephant card for my collection ^-^

From Malaysia!

From Taiwan.

From Singapore. Such a nice card for an ad card!

From Germany! 

Monday, August 19, 2013

Incoming and outgoing swaps!

 These cards I received from Hong Kong. I really love the red cards about the cultural revolution in China! 

 Surprise mail from Hong Kong!!

Really like the envelope seal she used ^,^ This surprise came from my postcard swap partner. 

 Apparently she really liked the cards I had sent her so she sent me these adorable panda goodies as a thank you!! 

The cutest bookmarks I've ever seen!! These gives me new inspiration to start reading a book, something that I haven't done in so long T^T
Today I sent her a surprise mail as well! I only took a photo of it on my phone though so not gonna post it here, I am not pleased with the quality x__x

This is for a girl who I've swapped several postcards with. She asked me to send her Moomin stamps for her collection!

Monday, August 12, 2013

Mail from Taiwan

Tyttö Taiwanista pyysi minua vahtoon kanssaan. Hän halusi Muumijuttuja joten niitä sitten laitoin hänelle menemään kirjekuoren täydeltä(en muistanut kuvata tänne blogin puolelle sitä valitettavasti) Tänään mun paketti meni hänelle perille ja itse sain hänen lähettämänsä paketin jo viime viikolla!

 Tälläisessä kirjekuoressa hänen lähettämänsä asiat saapuivat.

 Ja tällästä löytyi sisältä ^_^ Tosi paljon kaikkea kivaa; kirjanmerkkejä, tarroja, kortteja, muistilappusia, teippiä... Mukana tuli myös kirje. Olin kyllä sanonut hänelle, etten etsi kirjekavereita tällä hetkellä, mutta näyttää siltä, että ei auta muu kun vastata. Hän lähetti nimittäin esittelykirjeen ja vielä tukun kysymyksiä minulle ja lopussa vielä lukee, että toivottavasti vastaan pian! Uusia kirjekavereita on aina kiva löytää, varsinkin kun tämä tyttö nyt erityisesti vaikuttaa tosi mukavalta. Mulla vaan on jo Taiwanista etukäteen kirjekaveri ja mun periaate on että vaan 1 kirjekaveri per maa. Mulla on nyt kanssa sellainen pieni pulma, että mulle on tullut pari sellaista kirjekaveria, joiden kanssa en jaksaisi kirjoitella. Tämä kuulostaa ehkä hieman tylyltä, mutta useasti sovitaan jonkun kanssa alkavamme kirjeenvaihtoon, mutta sitten parin kirjeen jälkeen huomaakin, että ei meillä olekaan niin paljoa yhteistä eikä juttu oikein kulje. :( Onko kellään sattunut samanlailla? Mietin, mikä olisi kohtelias/hyvä tapa lopettaa kirjekaverisuhde tai mitä voisi sanoa? 

Taiwanialainen lähetti minulle tälläisessä muovissa washi-teippiä. Oon nähnyt, että muutkin ovat tehneet samallalailla, ja mäkin haluun!:D Tää on niin kiva tapa vaihdella teippejä ja lähettää pieniä näytteitä muille. Oon jo testannutkin tätä kerran, mutta mulla ei oo tollasta muovia, mikä sopisi tähän parhaiten, vaan käytin siihen mitä kotoa löytyi.. Mistäköhän tollasta muoviläpyskää mitä voi saksilla leikellä ostaa?

Sunday, August 11, 2013

Incoming Postcards Week #5&6

From Singapore. 
Tämän kortin olen jo näyttänyt aikasemmassa postauksessa, mutta laitan sen vielä kerran skannattuna ^,^

From China. 
Taitaa olla näiden viikkojen lempikortti! Tykkään just tämmösistä kiinalaisista korteista, jotka kuvastaa perinteisiä kauneusihanteita ja vaatteita!:)

 From China. 

From Hong Kong.

From China. 
Ensimmäinen Beijing Opera/Chinese Opera -korttini! Tykkään noista asusteista ja meikeistä mitä ne käyttävät, ja haluun alkaa keräillä enemmänkin samaan sarjaan/yleisestikin samaan teemaan kuuluvia kortteja.

Ihanat pandasisarrukset Kiinasta!

From UK.

From Taiwan. 
Toinen juttu, mitä oon nyt alkanut keräillä, on lippu- ja karttakortit! Tähän mennessä ei taida olla kuin nää pari lippukorttia koossa, mutta hiljaa hyvä tulee..:)

From Taiwan.

From Singapore. 
Singaporealainen kirjekaverini lähetti tämän kortin minulle käydessään eläintarhassa! 

From France. 
Ranskalaiselta kirjekaverilta :) Hän lähetti tämän minulle käydessään Pariisissa. En ole mikään kukkakorttifani, mutta tää on kyllä aika nätti ^_^!

From Norway. 
Ensimmäinen korttini Norjasta!

From China. 
Festivaalikortti, tykkään! 

From China.
 Kukkamaalaus! En tiedä onko tää kortti tässä ihan oikein päin ku tuolta oikeesta sivusta näyttäis kasvavan jotain ruohoa mut kuitenkin tossa oikeessa reunassakin kasvaa jonkinmoista rehua?... :D

Pandat pyörii Kiinasta kohti Suomea!!:D Tää kortti on niiiin söpö!

Ja taas pandakortti! Kiinasta tämäkin. Kattokaa tota vikan ruudun pandaa ku sillä on kieli ulkona:D 

Mitkä oli teidän tän viikon lempparikortit?

Saturday, August 10, 2013

Panda Mail ^o^

 This card came from my frequent swap partner Vivian in Singapore. We've exchanged a couple of cards. She knows I like pandas so she sent me this special card. The panda stamps in the card are, in fact, magnets! How cool, right! 

Tämän söpön panda-kortin lähetti minulle Vivian Singaporesta, Me ollaan nyt vaihdeltu jo aika monet kortit. Hän tietää, että pidän pandoista, joten hän lähetti minulle tämän erikoiskortin! Kortin postimerkit eivät nimittäin ole mitään tavallisia postimerkkejä, vaan mangeetteja! 

 The stamps.

And this parcel arrived unexpectedly from my another swap partner in China. He approached me and asked me to either swap postcards and/or start penpalling with him, and I replied him I would gladly swap postcards with him, but I'm not looking for penpals. After receiving his postcard, a few days later I found this envelope from him in my mailbox!! He sent me a letter, Chinese post stamps, panda postcards, a bookmark and envelopes. Guess I have to write him back now!:D

Tämä taasen oli yllätyslähetys kiinaiselta mieheltä. Jonkin aikaa sitten hän lähestyi minua kysyen voisimmeko vaihtaa postikortit ja/tai alkaa kirjeenvaihtoon, ja vastasin, että voin mielelläni lähettää hänelle kortin, mutta en tällä hetkellä etsi kirjekavereita. Sain häneltä ihanan postikortin ja pari päivää sen jälkeen häneltä saapui vielä lisää postia! Kirjekuoresta löytyi kirje, postimerkkejä, kirjanmerkki, kortteja ja kirjekuoria. Näyttää siltä, että mun täytyy nyt vastata hänelle!:D

The envelopes he sent me. The stamps are some kind of special stamps. For example the koala and panda stamps are for Australian Stamp Exhibition(which China National Philatelic Corp. and Australia Post jointly held in Beijing in 1995) commemorative stamps!

Lähikuvaa kirjekuorista, jotka hän lähetti. Kuorissa olevat postimerkit ovat jonkinlaisia erikoismerkkejä. Esimerkiksi koala- ja pandamerkit on Australian ja Kiinan yhteis/muistomerkit Bekingissä v. 1995 pidetyn Australian Stamp -näyttelyn kunniaksi! 

Tuesday, August 6, 2013

Incoming Postcards Week 3&4

Yippee here comes incoming postcards week 3&4!

Just a short note: I am thinking about switching my blog language to only Finnish! I have no idea how many foreigners read my blog, so please take a min to answer my question on the sidebar---> 
It feels useless to write only in English if mostly Finns reads it^^; If I happen to switch to Finnish, it would be the main language and I would add English translations from time to time. Please tell me your opinions.

Heipparallaa!:D Tässä tulee nyt viikkojen 3 ja 4 postikortit, vähän viiveellä mutta pääasia että ne tulee edes joskus! Lisäsin myös sivupalkkiin kysymyksen, millä kielellä tahtoisit jatkossa lukea blogiani. Toivottavasti moni osallistuisi kyselyyn niin saisin vähän tuntumaa, kummalla kielellä on parempi jatkaa kirjoittelua :)

From UK. Toisin kuin kortista voisi päätellä, tämä kortti saapui Englannista! Se on tollainen postimerkin mallinen! 

 From Slovenia.

 From China. Tosi söpö tämä!!

From Singapore. En yleensä tykkää kissakorteista, mutta tää kyllä on ihana ^o^ Kissa- ja muut elukkakortit on ok jos ne tollasia piirrettyjä, en tykkää oikeista aidoista eläinkuvista(Pandat ja elepantit on poikkeus!)

From Austria. Mun ensimmäinen elepantti kortti ikinä! 

From South Korea. 

Korealainen piirsi mulle kortin taakse Totoron! Totoro on mun yks lempparielokuvista ^_^

 From USA, San Diego. Tämä on mun mielestä tosi kaunis! Pääsi mun suosikkikortteihin kyllä! Harmittaa vaan, että tohon korttiin on matkan varrella tullut tollasta kulumaa :/ Nykyisin tuntuu, että melkein joka toisessa kortissa on tollasta kulumaa tai mustaa sotkua, onko kellään muulla sama? Ennen mun korteissa ei ollu sellasta. En tiedä johtuuko toi Suomen päästä vai onko kortit turmeltunut jo matkanvarrella jossain..

From Brazil. Ensimmäinen kortti Braziliasta! Ei ole mikään lempparikortti, vaikka ihan kiva onkin:)

From China. Tämä on viikkojen 3&4 ylivoimainen suosikkikortti! Tykkään tästä niiin paljon ♡♥(。´▽`。)♥♡ Kaikki piirretyt postikortit on mun lemppareita.

From The Philippines. Postcrossingin kautta Filippiineiltä tullut kortti!

Coco Beach Family ilmeisesti käyttää Postcrossingia mainostamiseen!:D Aina persoonallinen ja hauska tapa antaa näkyvyyttä omalle yritykselleen.

From Japan. 

 From Moldova.

From Ukraine.

From USA. Tämä kortti lähetettiin USA:hasta, mutta se on ostettu Intiasta.

From China! Tosi söpö kortti! Tää on sellainen "shaped card", en tiedä mikä sana on suomessa? Tollanen jännänmuotonen kuitenkin.:D

From Moldova. Tämän kortin lähettäjä on sama kuin tuossa aikaisemmassakin Moldovasta tulleella kortilla. Hän oli ostannut tämän kortin Espanjassa ollessaan. Tosi hieno toi rakennus!

From Belgium. I think this card came from one of my blog readers but not sure!! If you recognize yourself could you please let me know and resent me your address? My email is full of mail plus I've deleted a bunch of mails in an attempt to clean it a little, so it's impossible to find your message anymore >_<

Tässä kortissa näkyy oikein kunnolla, mitä tarkoitin aikaisemmin noilla korteissa näkyvissä sotkuissa ja kulumissa.